Blødt og glansfyldt hår

arganargan1 argan2 argan3Det seneste produkt jeg har givet mig i kast med har været en Oil Treatment fra Babyliss i deres Argan Oil serie. Denne kan anvendes i både vådt og tørt hår for at gøre det ekstra glansfyldt og blødt. Jeg har forsøgt mig med en del forskellige af disse hårolier efterhånden, og dette er for mig en af de bedre. Somme tider kan man falde over nogle hårolier der fedter håret fuldstændigt til, men det er slet ikke tilfældet her. Mit hår ramte let et naturligt look, hvor det så sundt ud og alt det krusede hår lagde sig. Ud over at produktet er nemt at bruge og giver gode resultater kan der tilføjes at produktet er 100% økologisk og dermed fri for kemikalier.

Anvendelse:
Jeg bruger nogle få dråber, som jeg fordeler i mine hænder inden jeg begynder at arbejde det ind i håret. Jeg plejer at bruge disse oliedråber både efter badet med håndklædetørt hår, samt efter tørring. På den måde beskytter jeg håret bedst mod varmen med diverse stylingsredskaber.

Dette produkt har jeg fået sponsoreret af webshoppen ihair.dk til at teste det her på bloggen. Indlægget er et naturligvis udtryk for min egen mening omkring produktet, som jeg klart kan anbefale. Produktet indeholder 100ml, så der er til rigtig mange påførsler af olie dråber.

Dette er et sponsoreret indlæg

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s