Bliv sponsor

Jeg har taget et valg om at jeg ikke ønsker at have reklamebannere på min blog, idet jeg synes at de er et forstyrrende element for bloggens egentlige indhold. Jeg søger derimod at få nogle samarbejder med sponsorer omkring sponsorede indlæg, giveaways, sponsorgaver mm.

  1. Modtager jeg en sponsorpakke der skal testes og anmeldes, vil jeg gøre dette ud fra min egen holdning om produktet og være hudløs ærlig. Jeg vil naturligvis gå ind til opgaven med en positiv indstilling og forsøge at få det bedste ud af det for begge parter.
  2. Giveaways vil foregå på de præmisser som vi finder frem til i fællesskab. Der vil være behov for at aftale hvornår og hvordan det bliver afviklet. Opstilles denne giveaway indenfor en bestemt periode vil der naturligvis tages højde for dette. Herudover vil jeg linke til alle sponsorer på denne side.
  3. Jeg laver gerne Affiliate Links, som betyder at jeg linker til din webshop eller et bestemt produkt. Disse links skal være relavante.
  4. Udover sponsorerede indlæg er jeg også interesseret i at deltage i events. Det kunne f.eks. være åbning af en ny butik, modeshow, presse, showroom og meget mere. Du er velkommen til at kontakte mig og så kan jeg vurdere om det er relavant for min blog.

Har du andre forslag end ovenstående kan du skrive herom. Hvis du finder at min blog har relavans for netop din virksomhed er du velkommen til at kontakte mig på Rebeccalinelarsen@gmail.com eller du kan kommentere på dette indlæg.

Se en liste over mine tidligere sponsorerede indlæg her

One comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s