Om mig

do_globalMit navn er Rebecca Line, og jeg er en nyuddannet grafisk designer med en stor passion for bolig / livsstil og generelt hele bloguniverset. Jeg har nu blogget i nogle få år, og er blevet helt grebet af mediet og dets mange muligheder. For mig som nyuddannet grafiker skabte det nogle nye muligheder på jobmarkedet, hvor jeg i dag sidder i Zizzi Marketing ude i Billund. Dette giver mig en kreativ hverdag med masser af fart over feltet og inspiration til de seneste tendenser indenfor modebranchen.

Bloggen vil mest af alt handle om alt hvad der rører sig i mit liv. Her kan jeg måske lige indskyde lidt om status på hjemmefronten. Jeg er i et forhold med den skønneste mand på 9. år, og sammen har vi en lille divamis – Emma (ikke den på billedet). Jeg vil lade jer komme helt tæt på i nogle personlige indlæg, men særligt vil der komme mere fokus på boligindretning.

Læs desuden mine personlige indlæg for at lære mig bedre at kende. I er mere end velkomne til at stille mig spørgsmål om hvadend i kan finde på, og så vil jeg besvare dem bedst muligt. Kontakt gerne Rebeccalinelarsen@gmail.com

3 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s