Retningslinjer

Kommentarer og debat
Først og fremmest er jeg super glad for hver eneste kommentar i sender mig her på bloggen. De varmer alle sammen. Jeg vil forsøge at svare på dem alle hvis i skulle have nogle spørgsmål osv. På min blog vil jeg bede alle mine læsere om at holde en sund og sober debat, hvor alle må ytre deres mening. Dog forbeholder jeg mig retten til at slette indlæg med upassende sprogbrug og kommentarer skrevet for at nedgøre andre. Ligeledes forbeholder jeg mig retten til at slette anonyme indlæg og indlæg der udelukkende har til formål at skabe trafik på egen side.

Affiliate links
Et affiliate link er et link til en webshop, hvor jeg vil få en procentdel for at i benytter det. Hvis jeg gør brug af disse links vil jeg skrive herom i bunden af artiklen for at gøre jer opmærksomme på det. Jeg vil kun benytte mig af disse affiliate links hvis det er en virksomhed som jeg selv kan stå inde for.

Gratis produkter
Mine anmeldelser her på bloggen er en blanding af produkter jeg selv har købt og har fået af virksomheder. Når jeg får et produkt af en virksomhed er det udelukkende for anmeldelse heraf. Jeg ønsker ikke at der skal være tvivl om at disse anmeldelser vil være hudløs ærlige.

Sponsorerede indlæg
Jeg laver sponsorerede indlæg, som betyder at jeg skriver et indlæg på baggrund af en aftale med en samarbejdspartner. Oftest vil der være være tale om at jeg får et gratis produkt fra firmaet. Jeg synes at det er vigtigt at understege at jeg ytrer min ærlige mening om emnet i disse indlæg, men selvfølgelig med en positiv indgangsvinkel. Det er vigtigt for mig, som en del af dansk lovgivning, at gøre det tydeligt for mine læsere når der er et sponsoreret indlæg, og jeg skriver derfor altid denne info i bunden af indlægget.

Billeder
Jeg prøver så vidt muligt på kun at benytte mine egne billeder på bloggen, da jeg går meget op i ikke at krænke noget med rettigheder. Enkelte gange bruger jeg dog billeder fra google, Hvis jeg alligevel skulle have brugt et billede som du har rettigheden til må du gerne oplyse mig herom og jeg vil kreditere rettighederne eller straks fjerne det. Det er tilladt at bruge mine billeder fra bloggen, men skriv da gerne en kommentar til mig herom eller et link til min blog.

Rettelse og sletning af indlæg
Jeg kan finde det nødvendigt at rette eller slette indlæg. Dette kan skyldes at jeg har fået ny viden om et emne, samt sproglige eller layoutmæssige ændringer. Jeg gør ikke nødvendigvis mine læsere opmærksomme på disse rettelser

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s