Der er kommet billeder op

rammervægI går blev det dagen for at få en masse af de sidste detaljer på plads. Blandt andet fandt jeg hulens masse gamle billedrammer i en gammel flyttekasse, som jeg tænkte at jeg ville tage i brug. Min kæreste og jeg blev enige om at pynte væggen med nogle af vores billeder fra Australien. Vi har en masse gode minder fra denne tur, og vi ville derfor gerne have nogle af højdepunkterne op at hænge. Vi overvejer at fylde væggen med endnu flere billeder på et senere tidspunkt.

Rammerne
Jeg har valgt at bruge nogle rammer i forskellige størrelser, former og farver. Dog har jeg holdt mig til sort og guld. De fleste af disse rammer var hvide, træfarvet eller andet inden, men jeg har malet dem sort med akrylmaling og en pensel. Det er super nemt og simpelt at male sine  rammer selv, og på den måde sikrer man sig at rammerne har præcist den samme farve. Jeg kunne godt lide den struktur rammerne har fået efter penselstrøgene. Hvis man er mere til et helt jævnt lag uden strøg kan man jo bruge spraymaling i stedet.

For at male rammerne skal man først og fremmest vaske dem godt inden man begynder. Tag glasset ud og sørg for at have et underlag så du ikke får pletter på gulvet eller bordet. Herefter gælder det bare om at gå i gang. Jeg sørgede for at mine penselstrøg skulle gå den samme vej overalt, men det er jo op til dig selv hvordan den skal klares. Lad rammerne tørre og giv dem evt en omgang mere for at være sikker på at det dækker. Jeg lod mine rammer tørre i 24 timer inden jeg begyndte med at isætte billederne.

Billederne
Billederne er alle nogen jeg selv har taget. Jeg har haft alle billederne igennem lidt redigering i photoshop så de optræder bedst muligt. Jeg synes at det er vigtigt at lys og farver på billedet harmonerer. Vi valgte nogle billeder af nogle destinationer, som har betydet særligt meget for os. Kroombit Farmstay, The Blue Lake, The Olgas, Sydney Operahus, en vej i ødemarken, Manly Beach, Devils Marbles og Great Ocean Road. Alle nogle super fede destinationer og kun et lille udpluk af en rigtig fed tur.

Ophængning
Det der med at hænge billeder op hulter til bulter kan være ret kompliceret og en videnskab i sig selv. Jeg kan rigtig godt lide ting der flugter og at afstande passer nogenlunde sammen. Jeg tog udgangspunkt i det midterste billede og lagde dem op på gulvet ind til at jeg var tilfreds med hvordan de lå. Herefter fik jeg hjælp af min kære far til at hænge dem op. Det var et større regnearbejde med at finde de præcise placeringer af sømmene, men op kom de.

2 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s