Hjemme spa med Cosmos Co

cosmos_produkter23cosmos_ansigtsmaske3 cosmos_ler23  Jeg har endnu engang haft tid til at forkæle mig selv med lidt hjemmespa. Jeg har modtaget to produkter fra Cosmos Co, som jeg har testet et par gange for en anmeldelse her på bloggen. Jeg har klart en ting for ansigtsmasker, og jeg nyder at forkæle mig selv og min hud. De to produkter jeg har fået lov til at teste er Moroccan French Green Clay og Arganolie. Begge produkter har flere anvendelsesmuligheder, men jeg har selv mine favoritter.

Moroccan French Green Clay er en ler med et rigt indhold af mineraler og vitaminer. Denne ler går ind og fjerner fedstoffer i din hud og kan derfor både forebygge samt modvirke uren hud. Jeg selv har brugt denne ler en del som ansigtsmaske. Det er ret simpelt at bruge leret som en maske. Man blander det blot op i en flydende masse og påfører det huden. Sørg for at holde lidt afstand rundt om øjnene da din hud er meget sart her. Lad den sidde på din hud indtil den er tør – det tager ca 10-20 minutter. Du kan se at den er tør ved at masken bliver helt lysegrøn plus at man ikke kan undgå at mærke at masken stivner i dit ansigt.

Det er let at fjerne masken igen. Jeg brugte blot lunkent vand og tørrede efter med en klud. Da leren fjerner al fugt, påførte jeg nogle dråber med Arganolie til min hud. Kombinationen af de to gør at min hud har virket jævn, glat og blød. Så jeg er naturligvis ret vild med resultatet. Jeg nævnte at begge produkter kan anvedes til flere formål. Blandt andet kan den grønne ler også bruges til håret samt ved betændelse og sår. Jeg har selv forsøgt mig med en enkelt hårmaske, men ikke nok gange til at jeg kan give jer en ordentlig bedømmelse heraf. Ifølge dette link og de videoer man kan se skulle de mange vitaminer og mineraler i leret være mægtig sundt for håret og styrke det. Men jeg kan lige vende tilbage til jer omkring det når jeg ved bedre.

Arganolie fra Cosmos Co: Jeg er ret betaget over hvor mange anvendelsesmuligheder arganolie egentlig har. Du kan bruge det til håret, hudplejen, mod uren hud, strækmærker og rynker. Du kan bruge det til pleje af dine negle eller imod skæl. Ja det er helt vildt så mange ting de gyldne dråber kan bruges til. Jeg selv er en stor fan af at bruge det til håret. Når mit hår er lidt tørt og livløst kan det hurtigt peppes lidt op med arganolie. Olien virker både godt for mine spidser er virker stærkere og mere glansfyldte, men olien er også god ved dine rødder med de store mængder af vitaminer og mineraler.

Så alt i alt er dette begge nogle skønne produkter, som jeg både kan anbefale og selv klart ville overveje at anskaffe mig igen.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s