Julekalender: Vichy Produkter

vichy_produktervichyprodukter2vichyprodukter3julekalender_vichyDagens Giveaway indeholder 2 gaveæsker fra Vichy, der indeholder produkterne Aqualia Night Spa samt Pureté Thermale 3-i-1. Jeg har selv haft fornøjelsen af at prøve og teste Vichy Aqualia Night Spa derhjemme. Dette er en natcreme, der giver en rigtig god mængde fugt til din hud og efterlader den strålende og blød. For mig er det en vigtig del af rutinen at få passet sin hud, og jeg føler at jeg har fået masser af næring og energi til min hud.

I gaveæsken er som nævnt også Pureté Thermale 3-i-1 rensepleje til ansigt og øjne, som er en rensemælk, skintonic og øjenmakeupfjerner i ét. Begge produkter fungerer godt med sensitiv hud. Ønsker du selv at få fingrene i en lækker gaveæske fra Vichy skal du blot følge vejledningen her nedenfor. Der vil som sagt være to heldige vindere.

For at deltage i konkurrencen skal du:
– følge bloggen på Facebook eller Bloglovin. Begge er også tilladt.
– lægge en kommentar med dit fulde navn samt din mail så jeg kan kontakte dig.
– like Vichy på Facebook her

I er selvfølgelig velkomne til at dele julekalenderen på facebook med venner og bekendte. Sidste frist for deltagelse er den 07. januar ved midnat og vinderen findes kort herefter. Husk at holde øje med bloggen.

Dette er et sponsoreret indlæg

55 comments

  1. Følger dig allerede begge steder :D Skulle jo nødig gå glip af noget ;) Følger også Vichy – de laver nemlig så mange lækre sager til fornuftige priser :)
    Glædelig jul.

    Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s