Julekalender: Gavekort fra Zinobel

julekalender_zinobelDet er i dag den 12. december og vi er nu halvvejs igennem julekalenderen. Husk at alle julekalenderindlæg i perioden 1. – 12. december først afsluttes den 27. december, og i har derfor stadig god tid til at deltage. Se alle julekalenderindlæg her.

Dagens låge i julekalenderen indeholder et gavekort på 300 kroner til produkter fra Zinobel. Denne produktserie blev nomineret som årets danske produkt i 2012 og årets grønne produkt 2013 ved Danish Beauty Award. Hudplejeserien er økologisk og har en høj koncentration af nærende, plejende, og genopbyggende ingredienser. Du har her muligheden for at få fingrene i nogen af produkterne selv med dette gavekort.

For at deltage i konkurrencen skal du:
– følge bloggen på Facebook eller Bloglovin. Begge er også tilladt.
– lægge en kommentar med dit fulde navn samt din mail så jeg kan kontakte dig.
– like Zinobel på Facebook her

I er selvfølgelig velkomne til at dele julekalenderen på facebook med venner og bekendte. Sidste frist for deltagelse er den 27. december ved midnat og vindere findes kort herefter. Husk at holde øje med bloggen.

Dette er et sponsoreret indlæg

34 comments

  1. Zinobel mangler jeg også at prøve. Der findes så mange brands på markedet. Det er ved a blive lidt en jungle og så har man det med at gå tilbage til det man kender. Gaven her giver en mulighed for at prøve sig frem i stedet for tilbage <3
    hri6400@gmail.com

  2. Jeg har hørt så meget godt om deres ansigtolie, så det kunne da være lækkert at prøve den selv :) Susie Rasmussen – 030786(a)gmail.com

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s