Julekalender: vind et tørklæde fra E-scarf

julekalender_tørklædeDet blev til et temmeligt sent indlæg til julekalenderen i dag. Jeg har nemlig brugt dagen i dag på en jobsamtala og en masse ikea-byg-selv-møbler. Nu vil jeg helst ikke jinxe samtalen, men jeg synes at den gik udemærket. Skabene kan man dog ikke sige noget til. De står sgu som de skal efter mange timers hårdt slid og lidt hjælp fra min far. Nu er næsten hele lejligheden på plads. Vi mangler blot en seng og en lampe der formentlig kommer i morgen.

Dagens præmie er i dag et Borggaard tørklæde samt hele 3 stk accessories hertil sponsoreret af webshoppen e-scarf.dk. Disse tørklæder er meget elegante, og de kan styles lige som du selv ønsker det ved hjælp af de accessories der medfølger. Der er lidt til enhver smag hvadend du er til fjer, stjerner eller pelskugler. Tørklæderne kan du desuden få i forskellige farver, og du vælger selv hvilken farve du ønsker.

Husk endelig at i kan deltage i julekalenderen her på bloggen lige så mange gange du ønsker. Alle indlæg postet mellem den 1. og 12. december afsluttes den 27. december, så der er stadig god tid til at være med. Se alle indlæg her.

For at deltage i konkurrencen skal du:
– følge bloggen på Facebook eller Bloglovin. Begge er også tilladt.
– lægge en kommentar med dit fulde navn samt din mail så jeg kan kontakte dig.
– like E-scarf.dk på Facebook her

I er selvfølgelig velkomne til at dele julekalenderen på facebook med venner og bekendte. Sidste frist for deltagelse er den 27. december ved midnat og vindere findes kort herefter. Husk at holde øje med bloggen.

Dette er et sponsoreret indlæg

17 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s