Pakkekalendergave

Jul_julethe jul_kalendergaveMin kæreste og fik nøglen til vores nye lejlighed for ca to uger siden, men der er stadig lang vej før den er helt beboelig. Vi mangler sengen i soveværelset samt et vitrineskab til opbevaring af glas og tallerkner. Der er nemlig utrolig lidt skabsplads i køkkenet. Tænk sig at man slet ikke bemærkede det før man stod her med nøglen. Ellers er lejligheden nu meget lækker.

Vi er begyndt at tilbringe mere tid hernede, og i går tilbragte vi vores første nat her. Og så forsøger vi ellers at få indrettet den til et hyggeligt sted hvor vi kan være. Hvilket jo gør at julepynt, julehygge og pakkekalendre kommer i spil. Min kæreste og jeg havde egentlig aftalt at vi ville lave noget pakkekalender for hinanden hvor vi ville skiftens til at forkæle hinanden lidt. Det skulle primært være med aktiviteter, men vi er også begge kommet til at købe en masse små gaver.

Her i morges fik jeg blandt andet en pakke the. Mums. Jeg elsker the, og koppen er derfor stor og rummelig.Pakken jeg fik hedder Sjælevarmer og er fra Frydsted. Den indeholder 4 slags the og de smager skønt. Varianterne er Grøn The med Jasmin, Jordbær the, Urtethe med blåbær og Sommerbær the. Herudover har vi udvekslet masser af juleslik og godter, matchende hjemmesko, skrabejulekalender og et lille juletræ.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s