Julekalender: Vind 5x ShaveSafe barberskum

shavesafe_shabenaa_konkurrenceTilbage i juni skrev jeg et kort indlæg om ShaveSafe barberskum, som er et produkt jeg bruger flittigt i mine rutiner. Dengang havde jeg kun benyttet det nogle få gange, men jeg står bestemt ved at det er et produkt der er værd at have stående på hylden. Jeg plejer ellers at være god til at udskifte og teste nye produkter hele tiden, men her har jeg fundet et mindre mirakel. Jeg vil derfor give produktet endnu en omtale her på bloggen.

Når du bruger produktet skummes det op som en almindelig barberskum, der dog er mere tyndt i konsistensen. Men man vænner sig hurtigt til det. Jeg er selv blevet afhængig af produktet og vil ikke tilbage til almindelig barberskum igen – trods at ShaveSafe ikke ligefrem er det billigste skum på markedet.

ShaveSafe barberskum er ydermere en fantastisk mulighed for allergikere da det er uden parfume, parabener og farvestoffer. Desuden kan man vælge barberskum efter hudtype, idet man kan vælge imellem sensitiv og normal. I konkurrencen jeg udlodder i samarbejde med ShaveSafe er det dog kun til normal hud.

Jeg har tidligere forsøgt mig med flere slags barberskum og har endelig fundet mit produkt. Jeg plejer ellers at være skeptisk med hvad produkt lover, men ShaveSafe er et must når det gælder barbering og kampen mod røde knopper og indgroede hår. Jeg synes 100% at produktet holder hvad det lover. Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men der må være noget om snakken siden at ShaveSafe blev testvinder i magasinet iForm tilbage i maj. Læs mere om ShaveSafe.

Julekalender – 1. DECEMBER
I december vil der hver dag op til jul være en giveaway her på bloggen. Dette bliver derfor den første af mange præmier i julekalenderen, og der udloddes i dag en ShaveSafe barberskum til normal hud til 5 heldige vindere.

For at deltage i konkurrencen skal du:
– følge bloggen på Facebook eller Bloglovin. Begge er også tilladt.
– lægge en kommentar med dit fulde navn samt din mail så jeg kan kontakte dig.
– like ShaveSafe på Facebook via deres hjemmeside her

I er selvfølgelig velkomne til at dele julekalenderen på facebook med venner og bekendte. Sidste frist for deltagelse er den 27. december ved midnat og vindere findes kort herefter. Husk at holde øje med bloggen.

Dette er et sponsoreret indlæg

35 comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s