Flere gode gaveideer til mænd

gaveideer_julegaver_mænd_godegaverDa mit tidligere indlæg har været populær læsning, har jeg valgt at udvidde det med endnu et indlæg. Jeg har fundet på en del flere gaveideer til de kære mænd, som i måske kan lade jer inspirere af til årets julegave shopping.

Sport og træning
Vi er jo sikkert mange der sætter pris på en trimmet mand, og derfor kan sportsudstyr være en rigtig god ide som gave her i julen. Det vil ofte være en god gave, uanset om han i forvejen er en aktiv fitness guru eller blot har et nytårsforsæt der kun varer til og med januar. Hos SportNordica har de et et fint udvalg af sportsudstyr særligt til træning i hjemmet, som er en ting som kæresten og jeg i hvert fald skal til at gøre mere i.

Sko
Vi kender alle Bianco som er en skobutik. Men vidste du også at de sælger sko online? De sælger sko til både kvinder og mænd og har store udvalg heraf. Så jeg er sikker på at man kan finde noget der passer.

Undertøj
Underbukser er jo et produkt som vi altid har brug for, og der skal jo helst være lidt udskiftning. Jeg vil anbefale siden PostMeUnderwear. Jeg elsker konceptet med, at man bare kan gå ind på nettet og finder et nicheprodukt som undertøj, og bare finder et kæmpe udvalg. Så her skal du nok finde det du leder efter.

Hatte
Hvis du skal finde en hat eller en kasket til kæresten er Capstore det helt rette sted at lede. Og ikke nok med at de har et fedt udvalg. Hos Capstore er der ligeledes gratis fragt på alle varer. Vi kan jo ikke lade vores mænd gå rundt at fryse ørerne.

Elektronik og bolig
Jeg tror de fleste mænd har en ting med at elektronikken bare skal være i orden, så derfor skal netop elektronik også på ønskelisten i år. I kender nok Wupti mest for at sælge hvidevarer, men faktisk har de også et stort udvalg af produkter indenfor TV, computer, foto, telefon, spil og bolig. Så ja, alt elektronik er blevet samlet ét sted, så kan det da næsten ikke blive lettere.

Briller og solbriller
Uanset om din kæreste bruger briller eller ej er denne webshop også ideel at kigge på til julegaverne. Man kan sagtens give et par lækre solbriller i gave selvom at vinteren nærmer sig, og hos SmartBuyGlasses har de et stort udvalg af både briller og solbriller. De fører desuden også nogle af de mest hippe mærker.

Smykker
På webshoppen Marjoe.dk har de masser af fine smykker til mænd. Du kan finde ringe, armbånd, halskæder, piercinger og accessories i forskellige materialer. Og så er priserne lagt på et rigtig fint niveau hvor alle kan være med.

Dette er et sponsoreret indlæg

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s