Strømper i alle farver

strømper_shopwithsocks_1 strømper_shopwithsocks_2 strømper_shopwithsocks_4 strømper_shopwithsocks_3Hvert eneste år til jul brokker jeg mig til min kæreste over at han ikke har nogle gaveønsker. Og hvert eneste år skal jeg være kreativ og finde på noget nyt og spændende. Jeg har rodet lidt igennem hans strømper og opdagede, at der var flere af dem der er slidte, har huller eller er sammensat med den forkerte makker. Hvilket nok er typisk for de fleste strømpeskuffer.

Jeg køber ikke selv særligt ofte strømper, og jeg ved at min kæreste aldrig gør det. Men egentlig er det jo et så basalt produkt, som vi bruger dagligt og altid kan bruge. Så jeg tænkte straks at dette måtte være den perfekte gave. Reaktionen, da jeg så gav min kæreste nogle strømper her den anden dag, var derfor lige som jeg havde håbet på. Han var tydeligvis glad for dem, og måtte erkende at han virkelig trængte til nye sokker.

Vi fik sponsoreret 3 par stømper fra mærket humör. Jeg kan kun tale rosende ord om en webshop på nettet ved navn ShopWithSocks. Det er en fin lille butik der har specialiseret sig inden for strømper. De sælger derfor kun strømper, men har til gengæld et stort udvalg heraf. Se flere gaveideer til kæresten her.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s