De små detaljer: Viskestykker

viskestykker

Mange vil nok mene at det er en lille ubetydelig detalje, men jeg har virkelig fået øjnene op for viskestykker, og på hvor stor en forskel det faktisk gør at de ser lidt lækre ud. Jeg har tidligere kun investeret i de standard viskestykker man kan købe hos Føtex, som alle jo har i køkkenet. Men jeg tænker at jeg gerne vil forkæle mit nye hjem med nogle sprøde designs og grafiske mønstre i køkkenet. Hvis jeg ikke har fortalt det før, så flytter kæresten og jeg i lejlighed sammen igen her inden for en måneds tid og jeg kan næsten ikke vente. Vi skal dog først underskrive kontrakten her i weekenden.

Jeg har fundet nogle viskestykker på diverse webshops som jeg synes er super fede. Mine personlige favoritter når det kommer til viskestykker er nogle af dem jeg viser på collagen ovenfor.

  1. H&M har nogle ret fede motiver med juleprint som er ret fine. Det røde med stjernerne eller viskestykket med læberne kan man jo ellers bruge året rundt. Disse viskestykker koster 24,95 kroner.
  2. Disse er fra HAY, og jeg er heeeelt forelsket i disse. Men nu elsker jeg også bare farven, og bare hele kombinationen af mønstrene. Det kunne nemt være disse der skal pynte i mit nye køkken. De koster så også 129 kroner for to stk så det er nok ikke fordi jeg køber dem alle på én gang.
  3. Dette er også fra H&M julekollektionen men koster 29,95 kroner. Jeg synes at det er en rigtig hyggelig detalje til at optimere julehyggen i hjemmet.
  4. Dette stribede viskestykke er fra Ferm Living og koster 79,95 pr stk. De fåes i fire forskellige farver, og jeg synes de er super elegante.
  5. Jeg er vild med typografi, man er vel grafiker! Ikke at dette er min favoritfont, men det kunne være fedt at pynte mit køkken med typo viskestykker. Disse er fra Design Letters og koster 129 kroner for 2 stk.
  6. Jeg er også pjattet med den her slags forskellige mønstre. Man kan købe denne pakke med 7 forskellige designs for 499,95 kroner, hvilket jo lige er en sjat. Men de er da fine.

Hvordan ser dine viskestykker ud derhjemme? Går du op i designet eller er det bare en detalje?

3 comments

  1. Er helt vild med nummer to! Jeg synes også, det er en fed detalje – det er sådanne små ting, der viser, at det hele er bundet sammen og gennemtænkt :-D

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s