Rabatkode til Casio Ur

casio2casio5casio3Jeg har i samarbejde med Superstar.dk fået lov til at give mine læsere en rabatkode på dette skønne ur fra Casio. Koden gælder frem til den 25. oktober. Alt hvad du skal gøre er at indtaste “rebeccaline” når varen er lagt i kurven. Du kan finde uret her.

Dette ur er fra Casio og er af modellen F-105W-1A og det er en del af Casios populære og bedst sælgende serie Casio Collection. Det er et meget sporty ur med nogle fine blå detaljer på dets display. Designet er lækkert og simpelt og går godt sammen med mange af mine outfits. Jeg er ret vild med at uret er så let at man næsten ikke mærker at man har det på. Ud over at have et pænt design har uret også nogle gode funktioner som indbygget stopur, dagsalarm og kalender.

På superstar.dk har de et stort udvalg af ure i forskellige designs og prisklasser. De sælger blandt andet også nogle ret flotte ure fra mærket Guess. I kan yderligere gå ind på deres facebook side, hvor Superstar løbende har konkurrencer og rabatter og lignende.

Dette er et sponsoreret indlæg

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s