Mine første juleønsker

gaveønskercocopandaDet er svært at tro at julen snart er om hjørnet igen, og tro mig når jeg siger at jeg glæder mig som et lille barn. Julen er den bedste årstid på året, og det var som om at der ikke blev gjort så meget ud af den sidste år da jeg var i Australien og der var midtsommer og høj solskin. Så i år er jeg klar – meget klar! Jeg har derfor allerede linet nogle af mine første ønsker op. Disse produkter er alle fundet på Cocopandas webshop.

1 OSIS+ Flatliner Flattening Iron Serum
Somme tider er mit hår noget så ustyrligt med krøller og hvirvler der har sit helt eget liv. Her har dette produkt tidligere hjulpet mig meget. Denne serum er varmebeskyttende og giver dit hår et silkeblødt look. Jeg bruger det som regel i vådt hår hvorefter jeg kan tørre og style det med glattejern osv. Jeg har det godt med bruge dette produkt, og jeg ved at mit hår bliver jævnt glat og blødt uden at det bliver alt for beskadiget.

2 GHD Styler Duo
Jeg har allerede et GHD glattejern, og det har været mit ultimative favoritkøb til badeværelset nogensinde. Og selvom at disse jern oser af kvalitet selv i deres bedste alder, så vil jeg vove at påstå at mit 8 år gamle jern snart trænger til en opdatering. Jeg vil nødigt snakke ondt om mit elskede glattejern der har gjort det så godt i alle disse år, men man kan nu godt mærke at det er blevet overhalet indenom af de nyere modeller. Jeg har forelsket mig i farven på dette glattejern, og jeg tænker at man lige så godt kan opdatere det med stil.

3 OSIS+ Dust It
Dette produkt ønsker jeg mig udelukkende på baggrund af anbefalinger af andre. Jeg har som udgangspunkt ret tykt hår, men når jeg har glattet det kan det somme tider godt falde meget sammen. Løsningen på dette kunne være Dust It, der er et stylingsprodukt til håret der gerne skulle give masser af volumen og en mat effekt, hvilket er to ting jeg personligt er stor tilhænger af. Herudover skulle produktet give en rigtig god hold på frisuren helt uden hårlak og toupering. Produktet er en pulver, som man påfører i hovedbunden, hvorefter man kan arbejde med det så det passer med den ønskede frisure. Et ideelt produkt til de sidste nye hårtrends!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s