At planlægge reunion

reunion2 reunion3 reunion4Som nævnt holdt vi reunion for folkeskolen her i lørdags, og jeg selvfølgelig selv var med til at arrangere den. Selvfølgelig siger jeg, for jeg har har nemlig en stor trang til det der med at planlægge. Jeg har de sidste 9 år været med til planlægningen af årets julefrokoster med gymnasiet, så det var naturligt også at tage initiativet her, da ingen andre gjorde det. Desuden kan jeg rigtigt godt lide at have kontrollen over hvad der skal planlægges.

Festen blev holdt privat hos en af vores forældre, og som i kan se var det en ren luksus crib med pool, solarie for at nævne lidt. Som bordpynt havde vi lagt blå og røde servietter på skift. Vi gav hver klasse en farve således at de to klasser kunne sidde lidt blandet. Herudover havde vi været hjemme i de gamle fotoalbums og fundet en masse gamle billeder fra tiden på folkeskolen. Disse billeder lå rundt på bordet som pynt og virkede som en rigtig god icebreaker.

Herudover havde vi to selskabslege. Den ene var at vi var opdelt i klasser og skulle svare på en masse spørgsmål fra både fortid og nutid. Med spurgte vi til hvor mange der var blevet gift, hvor mange der havde gået på gymnasiet osv. Den anden selskabsleg var at vi alle rejste os på skift og kort fortalte om hvad vi havde lavet de sidste 10 år. Begge lege faldt i rigtig god jord.

Der er naturligvis ikke to fester der er ens, men dette arrangement virkede rigtig godt for os, og tiden fløj bare afsted. Jeg kunne godt have brugt noget mere tid på at få snakket det sidste, men sådan er det jo når man har det sjovt.

bloglovin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s