Australsk neglelak

beige negle beigle negle2Da jeg var i Australien købte jeg en neglelak i en butik der hedder Myer (som minder lidt om det danske magasin), hvor der var en masse mærker og butikker inde. Blandt andet dette miss shop, hvor jeg købte en trøje og en lak. Lakken er den i ser på billedet. Den er beige og hedder Whisper James. Jeg synes at farven var ovenud fantastisk og passede perfekt til nytårskjolen. Men da jeg så skulle lægge den på var den elendig. Siden da har jeg ikke brugt den, og fandt den den anden dag og tænkte at den skulle have en chance til – det kunne jo være at det bare var varmen.

Men ak. Den er stadig dårlig. Eller, den er i hvert fald utrolig svær at lægge og meget tynd. Mit første lag blev nogenlunde jævnt fordelt, men der kom render ned gennem lakken fordi at den selv løb ud til siderne. Da første lag var påført skulle andet lag på. Denne gang var det som at det klumpede sammen ovenpå det første lag. En meget bizar lak med sit eget liv. Det lykkedes mig dog nogenlunde til sidst. JEg synes den er utrolig flot, men man skal godt nok give sig selv god tid til at få den lagt.

Denne lak Whisper James fra Miss Shop for 5 ud af 10, og kun fordi at det er en flot farve og at det trods alt godt kan lykkes. Jeg tror ikke at man kan købe dette mærke i Danmark, så jeg ved ikke hvor meget man får ud af indlægget ud over at se farven.

bloglovin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s