Æggekage

æggekageÆggekage er en nem ret at lave. Jeg brugte 12 æg, 6 dl mælk, 75 g hvedemel, salt og peber efter behov. Som fyld har jeg brugt 3 tomater, en pakke bacon, grøn peber og frisk purløg.

Start med at blande æggekagedejen sammen bestående af æg, mel, salt og peber. Brun noget fedtstof på panden inden at dejen hældes på. Brug nu en grydeske til at skrabe den stivnede æggemasse fra kant og bund indtil at næsten al massen er stivnet.  Læg nu fyldet ovenpå og lad den stå yderligere 5 minutter. Vent dog med at drysse purløg på til lige før servering.

bloglovin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s