14 gode råd for påførsel af mascara

mascara

Jeg har sammensat nogle gode skønhedstips i forbindelse med påførelse af mascara. Det er nogle tips som jeg selv benytter dagligt.

1. Brug pudder: Læg eventuelt lidt pudder under dine øjne inden du påfører mascaraen for at undgå mascarapletter under øjnene.

2. Start forneden: Hvis du ønsker at påføre mascara til vipperne både over og under dine øjne bør du altid starte med de nederste først. Hermed undgår du mascarapletter under dine øjne.

3. Brug et stykke papir: Hvis du har svært ved at påføre mascara til de nederste vipper uden at tvære det ud i ansigt, kan man holde noget papir inde bag vipperne mens man påfører mascaraen.

4. Buk vipperne: Benyt en øjenvippebukker. Den virker optimalt hvis den er en anelse opvarmet. Brug evt en hårtørrer i 5 sekunder, men bemærk at den heller ikke skal være for varm. Bør anvendes inden påføring så dine vipper ikke knækker.

5. Få alle vipper med: Træk forsigtigt op i huden omkring din øjne, så du får alle dine øjenvipper med, også de små.

6. Længere vipper: Start påføringen af din mascara helt inde ved rødderne af dine vipper. Dette vil skabe en illusion om længere vipper.

7. Undgå klumper: Undgå at få klumpede vipper ved at lave en zigzag bevægelse ved påførsel.

8. Maks 2 lag: Som hovedregel siger man at man ikke bør lægge mere end to lag mascara, da dine vipper ellers begynder at klumpe.

9. Tørretid: Hvis du ønsker at tilføre lag nummer to, da påfør det inden at det første lag tørrer.

10. Rækkefølge: Læg først en mascara der giver længde og danæst en der giver fylde.

11. Blink i børsten: Giv et par ekstra lag til vippernes spidser ved at blinke ind i børsten.

12. Børst dine vipper: Børst dine vipper igennem med en øjenvippebørste for at fjerne overskydende mascara samt undgå klumper.

13. Tålmodighed: Efter påføring af mascara bør man være lidt tålmodig. Undgå så vidt muligt at blinke de første 5 sekunder efter påførsel for ikke at få sorte streger på huden omkring øjnene.

14. Brug en vatpind: Skulle du alligevel få en sort plet fra din mascara på din hud, så vent endelig til den er tørret så du ikke tværer den ud. Brug en vatpind til at fjerne pletten.

Blogchallenge Dag 16 – Mit bedste skønhedstip. Se alle indlæg

bloglovin

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s